Category Archives: Uncategorized

25% korting op pakket verzending via DHL!

Deze maand is het verzenden van pakketten via DHL 25% goedkoper. Verzenden van een pakket naar een DHL punt bij jou in de buurt kost nu maar 3,75 (i.p.v. 5 euro). Voor thuis bezorging komt er 0,75 cent bij. Dit geldt voor pakketten tot 5 kg! Dus ga snel shoppen op de website, bestel de boeken van jouw keuze en maak gebruik van deze goedkope verzend oplossing!

Boekenhuis aanwezig op ETS studiedag in Veenendaal

Aanstaande zaterdag 3 november sta ik met een boekenstand op de ETS studiedag in Veenendaal met als thema ‘De missie van de kerk’. Alle boeken gaan mee dus genoeg keuze!! Als je naar deze studiedag komt kun je tot uiterlijk donderdagavond je bestelling doorgeven, de boeken liggen dan zaterdag voor je klaar bij de stand. Je bent dan verzekerd van de titels die je graag wilt! Wil je meer informatie over deze dag klik op de volgende link: http://www.evangelisch-college.nl/ETS-studiedagen.html#.W9co2PlKiM8. Opgeven is nog mogelijk!

Tot zaterdag!

We zijn er weer!

De vakantietijd is voorbij en we zijn er weer helemaal klaar voor om al jullie bestellingen zo snel mogelijk af te handelen. De site is bijgewerkt; er zijn 40 titels toegevoegd van o.a. Sarah Young en Nick Vujicic, en vele anderen. Neem snel een kijkje en bestel de boeken van je keuze!

8 romans toegevoegd

Om te bestellen stuurt u gewoon een mailtje (deze boeken staan verder nog niet in de lijsten)

Oke, Janette Westwaards Kok 543 goed  €        5,00
Kingsbury, Karen Duizend herinneringen Voorhoeve 413 goed  €        9,00
Meade, Glenn Nachtvlucht Kok 462 goed  €      10,00
Rue, Nancy De beslissing; Antonia’s keuze Barnabas 345 heel goed  €        7,00
Austin, Lynn Ware liefde Voorhoeve 463 goed  €        7,00
Grandia, Marianne Lente regen Voorhoeve 383 goed  €        7,00
James, Steven De Koning Kok 414 goed  €        8,00
Brown, Jennifer Bitter Love Callenbach 335 goed  €        7,00

Site bijwerken

Afgelopen zaterdag zijn er ruim 100 boeken verkocht op de ETS studiedag. Tegelijk liggen er ook 45 titels te wachten om op de website te worden gezet. Komende dagen staan in het teken van het bijwerken van de site, een hele klus, maar wel leuk! Houdt dus de site in de gaten!. Hieronder vast een foto van een aantal nieuwe titels. Ze staan nog niet op de site maar kunnen natuurlijk wel besteld worden.