Tijd voor verandering

Tijden veranderen; de boeken verkoop is niet meer zoals 15 jaar geleden toen ik van start ging. En ook mijn interesses veranderen. Dit maakt dat ik mijn boeken verkoop activiteiten terug breng naar hobby niveau, zoals het ooit is begonnen. Inmiddels staan er veel minder boeken op de site dan u gewend bent, ik heb grote opruiming gehouden. En ik ga me concentreren op de christelijke romans, al zullen er zeker ook andere goeie boeken op de site verschijnen. Maar niet meer in grote getale zoals u gewend was. Boeken kopen en verkopen blijft ik leuk vinden, maar voorlopig even hobby matig.

Terug naar hobby niveau, maar de service blijft hetzelfde! Als u boeken bestelt probeer ik binnen 2 dagen te verzenden. Ook blijf ik boeken innemen maar houdt me daarbij strikt aan de voorwaarden zoals u ook elders op de site kunt lezen. Alleen boeken die zeer recent (laatste 2 jaar) zijn uitgekomen en mijn voorkeur heeft inname i.p.v. inkoop. Als u vragen hebt kunt u me altijd mailen: info@2ehandsboekenhuis.nl