Author Archives: Boekenhuis

Nieuwsbrief/kortingsactie!!

De nieuwsbrief van het Boekenhuis is zojuist verzonden. Daarin vindt u o.a. een kortingsactie: 3 t/m 5 juni 10% korting op alle romans/thrillers!! Wees er snel bij want op=op!

Als u de nieuwsbrief ook wilt ontvangen kunt u dit doorgeven per mail naar info@2ehandsboekenhuis.nl.

Gloednieuwe romans!

Er zijn een aantal romans op de website gezet die nieuw en ongelezen zijn! O.a. titels van Irma Joubert en Kristen Heitzmann. De prijzen liggen iets hoger maar het betreft dan ook nieuwe boeken die je zo kado kunt doen. Of natuurlijk zelf lezen! De komende week komen er ook in de andere rubrieken wat titels bij die helemaal nieuw zijn!

25% korting op pakket verzending via DHL!

Deze maand is het verzenden van pakketten via DHL 25% goedkoper. Verzenden van een pakket naar een DHL punt bij jou in de buurt kost nu maar 3,75 (i.p.v. 5 euro). Voor thuis bezorging komt er 0,75 cent bij. Dit geldt voor pakketten tot 5 kg! Dus ga snel shoppen op de website, bestel de boeken van jouw keuze en maak gebruik van deze goedkope verzend oplossing!

Boekenhuis aanwezig op ETS studiedag in Veenendaal

Aanstaande zaterdag 3 november sta ik met een boekenstand op de ETS studiedag in Veenendaal met als thema ‘De missie van de kerk’. Alle boeken gaan mee dus genoeg keuze!! Als je naar deze studiedag komt kun je tot uiterlijk donderdagavond je bestelling doorgeven, de boeken liggen dan zaterdag voor je klaar bij de stand. Je bent dan verzekerd van de titels die je graag wilt! Wil je meer informatie over deze dag klik op de volgende link: http://www.evangelisch-college.nl/ETS-studiedagen.html#.W9co2PlKiM8. Opgeven is nog mogelijk!

Tot zaterdag!

We zijn er weer!

De vakantietijd is voorbij en we zijn er weer helemaal klaar voor om al jullie bestellingen zo snel mogelijk af te handelen. De site is bijgewerkt; er zijn 40 titels toegevoegd van o.a. Sarah Young en Nick Vujicic, en vele anderen. Neem snel een kijkje en bestel de boeken van je keuze!

8 romans toegevoegd

Om te bestellen stuurt u gewoon een mailtje (deze boeken staan verder nog niet in de lijsten)

Oke, Janette Westwaards Kok 543 goed  €        5,00
Kingsbury, Karen Duizend herinneringen Voorhoeve 413 goed  €        9,00
Meade, Glenn Nachtvlucht Kok 462 goed  €      10,00
Rue, Nancy De beslissing; Antonia’s keuze Barnabas 345 heel goed  €        7,00
Austin, Lynn Ware liefde Voorhoeve 463 goed  €        7,00
Grandia, Marianne Lente regen Voorhoeve 383 goed  €        7,00
James, Steven De Koning Kok 414 goed  €        8,00
Brown, Jennifer Bitter Love Callenbach 335 goed  €        7,00